Raining Interactive

 

  Pääsivu  

  Palvelut  

  Referenssit  

  Yhteystiedot  

 

Referenssit

  Referenssit

Toteutettuja projekteja

Tässä on esimerkkejä asiakasprojekteistamme. Lisää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita alasivuilla...

Hämeen Ilmastointihuollot Ky

8.10.2007
Hämeen Ilmastointihuollot Ky

Pirkkalassa pääpaikkaansa pitävä Hämeen Ilmastontihuollot Ky on ilmanvaihtolaitteiden asiantuntija Pirkanmaalla. Yrityksellä on webissä käyntikorttina ja esitteenä toimivat infosivut. Näiden sivujen ilme uudistettiin.

Käy katsastamassa sivut osoitteessa http://www.ilmastointihuollot.com.

Pateko Oy

23.8.2006
Pateko Oy

Pateko on omiin tuotteisiin keskittynyt pieni konepajayritys. Se valmistaa serfitioituja Pateko Wafer yksisuuntaventtiileitä. Nämä ovat sulkuventtiileitä, joissa läpivirtaus on ainoastaan yhteen suuntaan.

Patekolle luotiin perustietosivut ja graafinen ilme osittain jo olemassa olevan materiaalin mukaan. Sivustolle liitettiin uutissovellus ajankohtaisten tiedotteiden julkaisua varten.

Lisätietoja yrityksestä löydät sen web-sivuilta osoitteesta http://www.pateko.fi.

Rent Team

19.5.2006
Rent Team

Rent Team on Pirkkalan Teboilin autovuokraamo. Hyvän palvelun vuokraamosta vuokraat vaivattomasti käyttöösi matkailuauton, pakettiauton, skootterin tai perävaunun.

Rent Teamille tehtiin perussivut tuomaan esille vuokrauskohteet ja niiden tarkemmat tiedot. Vuokraukset hoituvat suoraan soittamalla Pirkkalan Teboilille. Lisäksi sivustolla esitellään Pirkkalan Teboilin muita palveluita.

Käy katsastamassa lisää osoitteessa http://www.rentteam.net.

Kartanonhovi Oy

14.9.2005
Kartanonhovi Oy

Kartanonhovi Oy on mm. laillistettu kiinteistönvälitysliike, joka on toiminut vuodesta 1998. Lisäksi yritys tarjoaa palveluita omaisuuden hallinnan, kiinteistösijoittamisen ja lakiasioiden saralta.

Kartanonhoville toteutettiin yrityksen käytössä olevan graafisen ilmeen mukainen web-sivusto. Sitä laajennettiin myyntipalstalla, jonka avulla näet yrityksen välityskohteita suoraan nettisivuilta 24 tuntia vuorokaudessa.

Kartanonhovin web-sivut löydät osoitteesta http://www.kartanonhovi.fi.

Speaking Out Oy

8.7.2005
Speaking Out Oy

Kielikursseja kaikille lapsille, jotka eivät puhu englantia äidinkielenään!

Speaking Out Oy:lle luotiin web-sivut tuomaan esille tarjottavia palveluita. Ulkoasu tehtiin seuraillen asiakkaan toiveita. Raining Interactive hoitaa myös sivuston ja yrityksen sähköpostiosoitteiden ylläpidon.

Käy tutustumassa osoitteessa http://www.speakingout.fi

Eckam Finland Ky

6.6.2005
Eckam Finland Ky

Eckam Finland Ky tarjoaa tuotteet ja palvelut englannin kielen opetukseen kaiken ikäisille.

Raining Interactive teki Eckamille web-sivut, jotka tuovat esille yrityksen tuotteet ja palvelut. Myöhemmin sivustolle on liitetty verkkokauppa. Sivuston sekä yrityksen sähköpostiosoitteiden ylläpito kuuluvat myös projektiin.

Eckam Finland Ky:n web-sivut: http://www.eckam.fi

UP Art

25.4.2005
UP Art

UP Art on Mouhijärvellä syntyneen Ulla Pohjasen taideateljee. Ulla on tehnyt jo pitkän uran kuvataiteilijana. Äetsässä sijaitseva ateljee on toiminut vuoden 2004 keväästä saakka.

Raining Interactive toteutti ateljee UP Artille perussivuston Ullan töiden ja kätten jälkien esittelyä varten. Up Artiin pääset tutustumaan osoitteessa http://www.kopteri.net/koti/up.art/.

FunEnglish

3.1.2005
FunEnglish

Vuoden 2005 alusta entinen Funlanguages Scandinavia toimii itsenäisenä ja tunnetaan nimellä FunEnglish. Kielikerhopalvelujen tarjonta säilyy laadukkaana kuten ennenkin ja keskittyy nyt Suomeen.

Raining Interactive uudisti FunEnglishin web-sivut ja ylläpitää niitä sekä jatkaa asiakasyrityksen sähköpostiosoitteiden ylläpitoa.

FunEnglishin web-sivut: http://www.funenglish.fi (offline)

Benchrest Finland

29.11.2004
Benchrest Finland

Suomalaisten kasa-ampujien kohtauspaikka webissä. Täältä saat kilpailukalenterit ja tulokset sekä viimeisimmät uutiset kasa-ammuntarintamalta.

Raining Interactive toteutti Suomen kasa-ampujat Ry:lle uusitun web-sivuston. Sivuston hallinta toimii Raining Interactiven oman selainpohjaisen Content Manager -työkalun avulla. Graafisen ilmeen sivustolle loi jyväskyläläinen yritys Odelia.

Osoite: http://www.benchrest.fi

Huutokauppakamarin ylläpito

21.10.2004
Jyväskylän Huutokauppakamari

Raining Interactive valmisti ja integroi jyväskyläläisen ExtOnen toimeksiantona asiakkaan web-sivustoon huutokauppatuotteiden ylläpitosovelluksen. Sillä asiakas voi suoraan internet-selaimella lisätä ja muokata uudet tuotteet myytäviksi, sekä merkitä myydyt tuotteet ja tarvittaessa poistaa ne luettelosta.

Jyväskylän Huutokauppakamarin sivut ovat muilta osin ExtOnen toteuttamat. Löydät ne osoitteesta http://www.huutokauppakamari.fi.

Funlanguages Scandinavia

08.08.2003
Funlanguages Scandinavia

Fun Languages Oy kuuluu osana kansainväliseen Funlanguages-verkostoon. Se tarjoaa kielikerhoja niin lapsille kuin aikuisillekin.

Raining Interactive suunnitteli ja rakensi Fun Languages Oy:lle informatiivisen web-sivuston. Projekti toteutettiin läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Raining Interactive hoitaa myös sivuston ylläpidon. Lisäksi projekti sisältää Fun Languages Oy:n sähköpostiosoitteiden ylläpidon.

Osoite: http://www.funlanguages.fi (offline)